Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 26 sep 2015 / 07:40 uur

Gepeste jongen ontroerd door verrassing van klas

Altijd met tegenzin naar school omdat je wordt buitengesloten, uitgescholden en bij de keel wordt gegrepen. Voor de 13-jarige Mark is het de harde realiteit. Zijn klasgenoten vinden dat er een einde moet komen aan het gepest en hadden een verrassing voor Mark. Iets waar de geëmotioneerde jongen duidelijk niet op had gerekend.

Lees ook: Blinde jongen slaan komt pestkop duur te staan

De Anti Pest Club’ is een programma van de Evangelische Omroep (EO) in het kader van de Week tegen Pesten van 21 tot en met 25 september. Dinsdag werd de aflevering over Mark uitgezonden. Hierin sluit de klas van Mark zich aan bij de Anti pest Club en belooft de klas het jongetje nooit meer te pesten.

Spandoeken

Grote spandoeken met slogans zoals ‘Sluit elkaar niet uit’,’Waar is het voor nodig?’ en ‘Wees er voor elkaar’, raken een gevoelige snaar bij Mark. „Ik sta er helemaal versteld van", zegt Mark geëmotioneerd.

Bekijk de beelden hier:

https://vimeo.com/140030065

De Anti Pest Club (21-09-15) from Fragment Gemist on Vimeo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gepeste jongen ontroerd door verrassing van klas
Sluiten