Puck Roest
Puck Roest Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Danskunsten van dochter doen deze moeder niets

Moeders zijn vaak de meest geduldige mensen op aarde. Maar deze moeder verdient werkelijk een medaille. Terwijl haar dochter uitgebreid haar dansmoves oefent in de auto, blijft de moeder die de wagen bestuurt opvallend kalm. Het levert een hilarisch filmpje op.Lees ook: Deze vader danst beter dan jij
YouTuber Isla The Great gaat compleet los in de auto op onder andere de hits van Lady Gaga. Ze zingt mee, gooit dramatisch haar armen in de lucht en oefent haar ‘Gaga-klauwen’. Toch lijkt het haar moeder weinig te doen. Zelfs wanneer Isla haar moeder bijna in haar gezicht slaat, doet het de vrouw weinig.
Het komische filmpje werd eerder deze week op Tumblr geplaatst en kreeg zo’n 91.000 notes. Bekijk hieronder het briljante pokerface van de moeder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Danskunsten van dochter doen deze moeder niets
Sluiten