Alrik de Jong
Alrik de Jong Good vibes 14 sep 2015

Bungeejump tijdens reclameopname gaat fout

In Thailand is een vrouwelijke bungeejumper met de schrik vrij gekomen. Ze sprong van een 15 meter hoge brug af, maar het touw bleek langer dan die afstand. Met een harde smak eindigde ze in het water onder de brug. Volgens de maker van het filmpje is de ongelukkige springer er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

De mislukte sprong vond plaats tijdens de opnames van een reclame voor een Chinese mobiele provider. Een model was ingehuurd om van de brug af te springen, maar een medewerker van het telefoonbedrijf werd op pad gestuurd om een proefsprong te maken.

Lees ook: Video: Vrijgezel haalt nat pak bij bungeejump-grap 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bungeejump tijdens reclameopname gaat fout
Sluiten