Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Britse man doet romantisch aanzoek met strandkunst

Romanticus Mike Wakefield bracht het bergip huwelijksaanzoek tot een wel heel nieuw niveau toen hij zijn liefdje ten huwelijk wilde vragen. Hij nam haar mee naar het strand, maar wat haar daar wachte had ze absoluut niet verwacht.

Op het strand was namelijk een waar kunstwerk te zien van wel tien meter groot. In het midden van het prachtige kunstwerk was de aanzoek te lezen: "Wil je met me trouwen".

Getijden

“Het komt niet elke keer voor dat je de vrouw van wie je zielsveel houdt ten huwelijk kan vragen”, schrijft Mike op zijn Instagram. Dus pakte hij flink uit om zijn aanstaande bruid te verrassen. De grootste obstacel die de creatieveling tegenkwam was het werken met de getijden. Mike moest het precies zo timen dat zijn kunstwerk niet perongeluk onder water kwam te staan. “Ik had al een paar maanden de getijden uit mijn hoofd geleerd, dus ik wist precies wanneer het moest gebeuren. Dat was wel echt het moeilijkste van alles.”

Smaller than a hand – but not really. Perspective.

Gepostet von BBC Radio Cornwall am Mittwoch, 15. Juli 2015

Verrassing

Gelukkig voor Mike zei zijn liefje India ook echt volmodig ja op zijn aanzoek. Voor de vrouw was het een complete verrassing dat Mike op zijn knieën ging. “Mijn moeder had gevraagd of ik mee ging wandelen naar haar doktersafspraak. We waren nog niet over de duinen of ik zag het kunstwerk al staan. Ik heb natuurlijk ja gezegd”, vertelt de aanstaande bruid aan BBC Radio.

The happy couple.

Gepostet von BBC Radio Cornwall am Mittwoch, 15. Juli 2015

Lees ook: Dit is wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

De bruiloft zal binnenkort plaatsvinden op, jawel, het strand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britse man doet romantisch aanzoek met strandkunst
Sluiten