Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Brits stel doet het in telefooncel

Wat doe je als je samen met je vriendin over straat loopt en ineens heel veel zin in seks krijgt? Dan kan je natuurlijk wachten tot je thuis bent, maar seks in een telefooncel is ook een optie. Een Brits stel koos voor hiervoor.

Lees ook: China in rep en roer om viral seksvideo
De twee kregen blijkbaar uit het niets veel zin in seks, want een andere reden voor deze actie kunnen we niet bedenken. Ze hadden waarschijnlijk ook niet door dat het grootste gedeelte van het hokje bestond uit glas. Iedereen kon ze dus aan het werk zien, meldt Daily Star.

Een anonieme voorbijganger zag het stel plezier maken en besloot het tafereel vast te leggen. De foto’s werden opgestuurd naar een grote Britse krant en heel Engeland wist ineens van het avontuurtje af. Al kan dat de 30-jarige Gavin Wain weinig schelen. „We houden van buitenseks. Het is gezond en geeft een extra buzz”, is zijn reactie.Zijn 41-jarige vriendin Lisa vertelt dat de vrijpartij een spontane actie was. „We hadden het niet gepland om seks te hebben in de telefooncel, maar hij suggereerde het toen we er voorbij liepen. En daar zeg ik geen nee tegen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brits stel doet het in telefooncel
Sluiten