Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Brievenbusvandaal krijgt precies wat hij wil

Is dit vandalisme, of toch niet? Een "vandaal" die een armoedige brievenbus doelgericht heeft onder gekladderd, kon vast prima slapen vannacht. Hij kreeg namelijk precies het resultaat dat hij wilde.

Achterstallig schilderwerk

Een oud uitziende brievenbus in de buurt van de stad Swasea in Wales kon wel een nieuw likje verf gebruiken. Daarom besloot een graffitispuiter het heft in eigen handen te nemen.

Lees ook: Mysterieuze ‘binions’ nemen Engelse dorpen over

De vandaal zag het achterstallige schilderwerk, pakte zijn witte spuitbus erbij en zette de volgende woorden op de brievenbus: ‘Time to paint me red again’ (‘Tijd om me weer rood te verven’).

De daad werd opgemerkt door Colin Charvis, een Engelse oud-rugbyspeler en zakenman. Hij zette een foto van de brievenbus op Twitter met de tekst ‘Who loves a little ‘middle classs’ graffiti?’ (‘Wie houdt er van een beetje graffiti door de middenklasse?’).

Bedankt

Nu de brievenbus een nieuwe verfbeurt heeft gehad en weer glanzend rood is, zijn de bewoners de graffitispuiter dankbaar.

Naast de brievenbus staat een groot bord met de tekst ‘result tank you’ (het resultaat, bedankt) in hoofdletters. Het is niet duidelijk of dezelfde persoon hiervoor verantwoordelijk is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brievenbusvandaal krijgt precies wat hij wil
Sluiten