Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 3 sep 2015 / 13:25 uur

Bij 200.000 likes witte chocoladepepernoten in schap

Het duurt nog even voor je weer gedichten moet schrijven, surprises in elkaar moet flansen en je je misselijk kunt eten aan pepernoten. Toch zijn Gerrieke en Eunice alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Ze zoeken 200.000 fans van witte chocoladepepernoten.

Lees ook: Eerste pepernoten in de schappen bij Jumbo Appingedam

Gerrieke schreef een bericht op de Facebookpagina van Bolletje met de vraag of het mogelijk is om in plaats van alleen zakjes met gemengde chocoladepepernoten, ook zakjes met alleen witte pepernoten aan het assortiment toe te voegen.

Eunice en ik vragen ons af of het ook mogelijk is om ipv chocolade pepernoten (melk puur wit) in de toekomst jullie assortiment uit te breiden met zakjes waarin alleen witte chocolade pepernoten zitten…

Gepostet von Gerrieke Klooster am Mittwoch, 2. September 2015

Bolletje zegt in een reactie dat als de vrouwen genoeg fans (zo’n 200.000) kunnen vinden, ze de vraag niet kunnen negeren.

Nog 194.500 te gaan

Er is inmiddels een Facebookpagina met de naam ‘Wij willen Bolletje witte chocolade kruidnoten’. De pagina heeft al meer dan 5.500 likes. De dames moeten dus nog wel even doorzetten.

Als de 200.000 likes inderdaad worden gehaald, bestaat de kans volgens Bolletje dat de witte pepernoten later dit jaar in de winkels liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bij 200.000 likes witte chocoladepepernoten in schap
Sluiten