Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 15 sep 2015 / 09:12 uur

Beer doet dutje in pizzeria

In het Amerikaanse Colorado is maandag een slapende beer uit een plaatselijke pizzeria geplukt. Het jonge dier was het restaurant binnengewandeld en ging daar heerlijk liggen dutten. Dat meldt The Gazette.

De beer was eerder al gesignaleerd bij een school, maar nader onderzoek wees uit dat het dier geen bedreiging vormde voor de studenten. Het dier had zich inmiddels al verplaatst richting de Louie’s Pizza. Volgens een werknemer van het restaurant was de beer op de pizzalucht afgekomen en binnengelopen via een open deur.

Dutje

Het dier liep langs de toiletten en stapte de ruimte binnen waar de pizza’s worden bereid. Daar snoepte de beer wat suikerglazuur en deeg, waarna het dier op de tweede plank van een opslagrek in slaap viel. Een van de werknemers, Sawyer Janney, vertelde dat er pas commotie ontstond toen een werknemer begon te schreeuwen.

Lees ook: Beer slaapt in tuin na oppeuzelen hondenvoedsel

Tegen de tijd dat een werknemer van Parks & Wildlife op de plek arriveerde, was de beer in een diepe slaap. Hij maakte het dier eerst wakker en verdoofde de beer vervolgens. Het dier bleek ondervoed en had een open wond op een van zijn poten. Als die wond is genezen, zal het dier weer worden uitgezet in het wild.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Beer doet dutje in pizzeria
Sluiten