Tess Maidman
Tess Maidman Good vibes 14 sep 2015

Achter schermen bij miljoenenbruiloft Nicky Hilton

Voor velen blijft een bruiloft zonder budget een droom. Maar bij de familie Hilton is dat natuurlijk werkelijkheid. Paris Hilton moest uiteraard beeldoverslag doen tijdens de voorbereiding van haar zusjes grote dag.

Op de eerste foto die Paris op instagram heeft gepost staan de twee zusjes met de rug naar de camera toe. Allebei hebben ze een elegante kamerjas aan, met op de ene rug ‘bruid’ en de andere ‘bruidsmeisje’. Enkele minuten later post de celebrity een tweede foto waarop Nicky uit het raam staart. Waar denkt ze aan?

Om het af te maken showt Paris de – het kan ook niet anders – Louboutin hakken van haar zusje. Ja, een echte miljoenenbruiloft was het zeker. Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer voor spannends achter de schermen van de Hilton’s gebeurde? Kijk dan even op Paris’ Instagram.

Volg @metroholland ook op instagram!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Achter schermen bij miljoenenbruiloft Nicky Hilton
Sluiten