Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 20 aug 2015 / 13:23 uur

Zoon deelt hilarische briefjes van moeder

Je zou denken dat je de zorg voor je huis wel aan je volwassen zoon over kunt laten. De Britse Figen Hett dacht daar blijkbaar anders over en liet haar zoon Martyn maar liefst 13 briefjes achter. Die hij vervolgens weer deelde op social media, zoals het hoort.

Zo staat er op een van de briefjes dat Martyn beter geen grote boodschap kan doen op het toilet boven, omdat die niet goed doorspoelt. Waar mama Figen melodramatisch en in blokletters onder zet: ,,En doe dat toilet niet op slot, anders kom je er nooit meer uit!”

Whiskey

Ook geeft ze duidelijke grenzen aan als het gaat om alcoholgrbruik. ,,Eet alles wat je wilt en pak van mijn wijn, maar blijf van de whiskey af. Ik weet dat jij dat niet drinkt, maar je vrienden misschien wel.”

Who knew house sitting could be so complicated? Thanks for the notes mum 😂

Gepostet von Martyn Hakan Hett am Dienstag, 18. August 2015

What’s up

Daarnaast heeft moederlief briefjes gegeven met beschrijvingen van de droger, de vuilnisdienst en de planten in het huis. Mocht Martyn nog vragen hebben, dan kan hij zijn ouders altijd bereiken via ,,Facetime, email en what’s up”, de laatste een overduidelijke verwarring met de app Whatsapp.

Lees ook: Ventje schrijft lief excuusbriefje na scheuren boek

Facebook

Martyn besloot de hilarische briefjes te delen met zijn vrienden op Facebook, en uiteraard kreeg hij veel reacties. Sommige mensen herkennen de regeldrang van hun eigen ouders, anderen vinden dat het tijd is voor een huisfeestje. En dan is er waarschijnlijk ook een groep die inlogt op Netflix, met de code die Figen Martyn heeft gegeven.

En moeder Figen? Die is schijnbaar nog steeds op vakantie in Turkije en zal zich waarschijnlijk rot schrikken van alle media-aandacht die de grappige briefjes ineens krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoon deelt hilarische briefjes van moeder
Sluiten