Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 28 aug 2015 / 21:15 uur

Via liefdesbrief op bankbiljet weer contact met ex

Het is alweer zes maanden geleden dat Megan op een bankbiljet van twintig euro een kleine liefdesbrief schreef. “It’s always been you. Come and find me”, staat er te lezen. Nu, een half jaar later, is het bericht eindelijk gelezen door de jongen waarvoor hij was bestemd.
Even terug naar het begin van de zoektocht. Denise O’Reilly vond het liefdesbiljet en besloot dit bijzondere bericht met een foto te delen op Facebook. Het bericht werd direct opgepikt en ging binnen no-time viraal.

Zo kwam het bericht uiteindelijk terecht bij Christy Leech, de jongen waarvoor het bericht bedoeld was. Christy besloot contact op te nemen met Megan en liet via Facebook aan de rest van de wereld weten dat het goed gaat: „Hoi! Even een snelle update. Ik ben weer in contact met Megan en alles gaat goed. Heel erg bedankt voor het plaatsen van het bankbiljet."

Muzikant

Vanmorgen stond Christy Today FM te woord om het hele verhaal te vertellen. Megan schreef de tekst voor haar ex Christy op een briefje. Christy, die muzikant is, schreef ooit het nummer It’s always been you voor Megan. En met precies die woorden ondertekende Megan haar liefdesbericht.

Ex-vriendje

De twee zijn inmiddels al een tijd uit elkaar en Megan heeft inmiddels ook alweer een andere jongen ontmoet. Maar Christy twijfelde geen moment toen hij het bericht las en belde Megan op: "Ze vertelde me dat ze het neerschreef op een biljet waarmee ze zes maanden geleden op een concert van me betaalde."

Lees ook: Man vindt 40 jaar oude liefdesbrief in berm 
Megan ging er vanuit dat het geld rechtstreeks bij Christy terecht zou komen, maar dat was natuurlijk niet het geval. “Ik wist niet eens dat ze op het concert was.” Maar gelukkig heeft het lieve bericht uiteindelijk via een omweg alsnog de juiste jongen bereikt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Via liefdesbrief op bankbiljet weer contact met ex
Sluiten