Metro
Metro Good vibes 23 aug 2015 / 07:31 uur

Overstekende kangoeroe is internethit

Een bijzondere foto van een grote kangoeroe langs de weg in de Australische staat Victoria is een regelrechte internethit. Het lijkt alsof het enorme dier wacht op de auto’s zodat hij daarna veilig kan oversteken.

Lees ook: Kangoeroe en knuffelkonijn zijn onafscheidelijk

Het kiekje werd gemaakt door Reddit-gebruiker Brotary en heeft heel wat losgemaakt op het internetforum. Er wordt massaal gereageerd op de opmerkelijke foto en de belangrijkste vraag; wat is de kangoeroe aan het doen? Zo vraagt één gebruiker zich af of het dier mogelijk op weg is naar een belangrijke werkafspraak. Een ander noemt de foto angstaanjagend en vergelijkt kangoeroes met aliens.
Wat het dier werkelijk van plan was, zullen we nooit weten. Maar een beetje fantaseren mag altijd…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Overstekende kangoeroe is internethit
Sluiten