Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 27 aug 2015 / 17:25 uur

Inspiratieloos voor Halloween? Ga als Cecil de leeuw

Nog geen idee wat je moet aantrekken met Halloween? Geen probleem, want je hebt nog wel eventjes. Voor wie toch alvast wat inspiratie nodig heeft: speciaal voor deze Halloween zijn er Cecil de leeuwkostuums in het leven geroepen.

Sexy

Inhaken op de actualiteit is altijd een goed idee voor een kostuum, zo moet ook winkel Yandy gedacht hebben. Dus bedachten zij de Ceciloutfit, speciaal voor vrouwen. Best sexy, én er zit ook nog een goede gedachte achter: van elk verkocht kostuum gaat 20 procent van de opbrengst naar het World Wildlife fonds.

Tandarts

Het kan nog bizarder. Costumeish had het lumineuze idee om ook nog even in te haken op de Cecilsoap. Zij verkopen namelijk een bloederige tandartskostuum met een los leeuwenhoofd, geinspireerd op de jager die Cecil doodschoot. Op het kostuum zitten allemaal bloedspatten. Hoewel het kostuum vaak werd aangevraagd is er nog geen enkele verkocht. Gek he?

Lees ook: Leeuw doodt man in natuurpark van CecilLees ook: Ophef om Caitlyn Jenner-pakken tijdens Halloween

Ook Costumish schenk 15 procent van de opbrengst van het kostuum aan een goed doel, namelijk het African Wildlife Foundation’s Justice For Cecil fundraiser. Of de kostuums de komende tijd een succes gaan worden is nog even afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratieloos voor Halloween? Ga als Cecil de leeuw
Sluiten