Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 23 aug 2015 / 17:25 uur

43-jarige maagd krijgt bionische penis na ongeluk

De 43-jarige Mohammed Abad uit Edinburgh, Schotland, is nog maagd, doordat hij zijn genitaliën op 6-jarige leeftijd verloor. Afgelopen maand ontving hij een bionische penis, van 20 centimeter groot. “Ik ben nu op zoek naar de liefde,” aldus Abad. Dat meldt The Sun.

Abad had op 6-jarige leeftijd een ongeluk, waarbij hij meer dan 180 meter achter een auto werd aangesleurd. Hierbij raakte hij zijn penis kwijt. 37 jaar later ontving hij een bionische penis. Abad kan nu zijn nieuwe penis een erectie laten krijgen door een implantaat in zijn buik. "Als je actie wil, gebruik je de ‘aan-knop’, en als je klaar wil gebruik je een andere knop. Dat duurt maar een paar secondes," aldus Abad.

Lees ook: Lijstje: De leukste bijnamen voor je jongeheer!

Doktoren zijn drie jaar bezig geweest met de transplantatie. De laatste operatie duurde elf uur. Bionische implantaten zijn een vervanging van een orgaan of andere lichaamsdelen. Bionische implantaten verschillen van gewone prothesen doordat ze de originele functie beter nabootsen of zelfs verbeteren.

Proberen

Abad is nu op zoek naar liefde. "Er zullen vast wel wat vrouwen zijn die dit uit willen proberen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
43-jarige maagd krijgt bionische penis na ongeluk
Sluiten