Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 6 jul 2015

Raadsel huwelijksaanzoek op de weg na jaar opgelost

Ruim een jaar lang vroegen Duitsers zich af wie verantwoordelijk was voor een bijzonder huwelijksaanzoek. Bij de plaats Elze, in de deelstaat Nedersaksen, had iemand een levensgroot huwelijksaanzoek op de weg B3 getekend. Maar wie was toch degene die daar verantwoordelijk voor was? Daarop is eindelijk een antwoord gekomen, zo meldt Bild.

“Marie alsjeblieft… zeg ja”, zo stond er op het wegdek getekend. Lange tijd was niet bekend wie de romanticus achter het huwelijksaanzoek was, maar nadat een lokaal radiostation een zoektocht startte, heeft hij zich eindelijk gemeld. Anoniem, dat dan weer wel.

Liefdesverklaring

De anonieme romanticus schilderde de liefdesverklaring in april 2014 voor het eerst op het wegdek. Telkens wanneer het vervaagde, werkte hij het bij. Dat was ook nodig, want het leidde nog niet tot een ‘ja’: Marie heeft het aanzoek geweigerd en de anonieme romanticus is nog altijd ongehuwd.

Lees ook: Vrouw fotografeert huwelijksaanzoek op Eiffeltoren

“Ik vond het gewoon een cool idee”, is het enige wat de tekenaar erover wilde zeggen. Het blijft overigens gissen wie de Marie is voor wie de liefdesverklaring bestemd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Raadsel huwelijksaanzoek op de weg na jaar opgelost
Sluiten