Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 10 jul 2015 / 17:12 uur

Nieuwe kandidaat presidentschap is een kat

Kat Limberbutt McCubbins is officieel een nieuwe kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap. De kat zal zich onder meer hard gaan maken voor de rechten van dieren en een beter milieu.

Demo-cat

De kat is geregistreerd als een officiële democraat, maar zal campagne gaan voeren als ‘demo-cat’. De zeventienjarige baas van Limberbutt kwam erachter hoe makkelijk het is om je kandidaat te stellen voor het presidentschap. Limberbutt leek haar een uitstekende kandidaat om Obama vanaf 2016 op te volgen. „Het is ontzettend makkelijk om je in te schrijven als presidentskandidaat. Je hoeft niet eens te bewijzen dat je wel een echte Amerikaan bent”, vertelt campagneleider Isaac Weiss, tegen Huffington Post.

Gepostet von Limberbutt McCubbins am Donnerstag, 9. Juli 2015

Legalisering van kattenkruid

De campagne van Limberbutt zal vooral gericht zijn op dieren en het milieu, omdat Limberbutt die onderwerpen volgens Weiss het belangrijkst vindt. „Samen met de legalisering van kattenkruid natuurlijk.”

Lees ook: Kat schrikt zich rot door komkommer

Behalve in politiek is Limberbutt volgens Weiss onder meer geïnteresseerd in slapen, krabben aan zijn krabpaal, en het kapotmaken van papier. „Limberbutt is een goede kat. Als president is Limberbutt er meer dan klaar voor om goede ideeën te brengen.” Hoe het de kat zal vergaan in de strijd om het presidentschap, moeten we afwachten.

On this here 4th of July, I, Limberbutt McCubbins, promise to work my hardest for every American. If elected as your…

Gepostet von Limberbutt McCubbins am Samstag, 4. Juli 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe kandidaat presidentschap is een kat
Sluiten