Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 13 jul 2015 / 13:33 uur

Man legt leven van de ‘eeuwige single’ briljant vast

Het valt niet mee om het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Terwijl je beste vriend overal vergezeld wordt door zijn liefje, hang jij er maar een beetje bij. Niemand om hand in hand mee te lopen of om popcorn mee te delen in de bios, het is een hard leven.

Lees ook: Dit zijn de vele voordelen van single zijn

Een Imgurgebruiker legt dit leven op hilarische en ietwat ongemakkelijke manier vast, onder de toepasselijke kop ‘Third wheeling’. Hij vergezelt zijn vrienden bij een wandeling door de duinen, tijdens een tripje naar de kermis en bij een ritje met de auto, terwijl hij met een ietwat doordringende blik in de camera kijkt.

De foto’s spreken voor zich, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat het stelletje op de foto’s ook bevriend is met de fotograaf. „Volgens mij kent hij hen helemaal niet, maar heeft hij ze gewoon de hele tijd gestalkt”, valt te lezen uit meerdere reacties. Anderen stellen hem juist gerust: „Ik weet hoe je je voelt.”

Niet getreurd, de fotoserie heeft wel een gelukkig eind… Voor twee van de drie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man legt leven van de ‘eeuwige single’ briljant vast
Sluiten