Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 15 jul 2015 / 16:55 uur

Eekhoorn stalkt vrouw, politie moet te hulp schieten

Stel je voor: je maakt een rustige wandeling en ineens word je achtervolgd door een eekhoorn. Een vrouw in het Duitse Bottrop overkwam dit. Dat melden Duitse media. Na allerlei manouvres uitgehaald te hebben om het knaagdiertje van zich af te schudden, bleef deze haar maar op de hielen zitten. Uit wanhoop heeft de vrouw uiteindelijk de politie gebeld.

Lees ook: Fotograaf legt eekhoorn onder paraplu vast
Lees ook: Eekhoorn verstoort honkbalwedstrijd 

Toen de agenten ter plekke waren, hebben ze vol verbazing toegekeken. De eekhoorn bleef de vrouw alsmaar stalken. Uiteindelijk kwam de politie tussenbeide en brachten het diertje naar het politiebureau. Daar kreeg het verzwakte eekhoorntje wat stukjes appel en honingthee van de collega’s, om vervolgens naar een dierenopvang gebracht te worden. Waarschijnlijk zocht het diertje hulp bij de jonge wandelaar, omdat het verzwakt was en niet aan eten kon komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Eekhoorn stalkt vrouw, politie moet te hulp schieten
Sluiten