Puck Roest
Puck Roest Good vibes 2 jul 2015 / 16:12 uur

Beeldig: Kuyt is terug bij Feyenoord

Dirk Kuyt sloot donderdag voor het eerst dit seizoen aan bij de selectie van Feyenoord tijdens een training op het trainingscomplex Varkenoord. Hij werd door honderden supporters verwelkomd en maakte direct een gedreven indruk tijdens zijn eerste training. "Ik kijk er enorm naar uit om te gaan beginnen", zei Kuyt na de warme oefensessie op een ingelaste persconferentie in De Kuip.

"Ik heb hier veel mooie herinneringen, hopelijk komen er nog vele bij." De 34-jarige Katwijker groeide tussen 2003 en 2006 uit tot een publiekslieveling in De Kuip. Na jaren bij Liverpool en Fenerbahçe werd Kuyt donderdag als een ‘verloren zoon’ onthaald in Rotterdam. "De ontvangst was heel bijzonder. Zoveel mensen, dat deed echt wat met me”, bekende de aanvaller, die na de training lang op het veld bleef staan voor foto’s en om handtekeningen uit te delen.

Lees ook: Dirk is weer thuis, dat is het belangrijkste

Kuyt moest door een veiligheidsmedewerker met lichte dwang worden meegenomen, anders was hij nog lang bezig geweest om iedereen tevreden te stellen. "Hopelijk kunnen we het huidige team zoveel mogelijk bij elkaar houden, de groep barst van het talent. Ik heb er alle vertrouwen in", aldus de oud-international.

Elke avond selecteert de redactie van Metro de mooiste foto’s die een beeld schetsen van de dag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beeldig: Kuyt is terug bij Feyenoord
Sluiten