Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 22 jun 2015 / 18:23 uur

Vlaamse heeft grote moeite met ‘Schiermonnikoog’

Een vakantieprogramma presenteren is leuk, maar kan ook erg ingewikkeld zijn. Dat bewijst de Vlaamse presentatrice Saartje Vandendriessche. Voor het programma ‘Holland natuurlijk’ laat ze de mooiste plekjes van ons land zien, al gaat dat niet altijd even vlekkeloos.

Lees ook: Stranden waddeneilanden ontruimd na gigantische waterhozen​Vandendriessche gaat volgens Nieuwsblad naar waddeneiland Schiermonnikoog en daar moet natuurlijk een mooie aankondiging voor komen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zien we in het volgende filmpje.

Klik hier voor het filmpje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vlaamse heeft grote moeite met ‘Schiermonnikoog’
Sluiten