Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 1 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Kitten-bieb in Amerikaans bedrijf

Een Amerikaans overheidsbedrijf heeft wel een heel knuffelige oplossing gevonden voor zowel de overvloed aan asielkatjes, als voor de saaie kantoordagen.

Knuffelen

Bij het bedrijf in het zuidwesten van het land hebben ze sinds kort een speciale ruimte waar kittens uitgebreid kunnen spelen. Medewerkers kunnen de beestjes vervolgens één uur per dag meenemen naar hun bureau om wat te knuffelen.

Lees ook: Studenten knuffelen met pups tegen examenstress

Voordeel

De actie zorgt er niet alleen voor dat medewerkers lekkerder in hun vel zitten, ook voor de kittens heeft het een voordeel. Als ze veel in het bijzijn van mensen zijn kunnen ze alvast wennen voor als ze worden geadopteerd, waardoor de kans groter wordt dat ze snel een nieuw huisje vinden.

Inspirerend

En het werkt: sinds het begin van de kittenbieb zijn er al meer dan 100 van de schattige bolletjes geadopteerd. En Reddit-user die in het bedrijf werkt is enthousiast. “Als je voorbij loopt miauwen ze altijd, en dan moet je wel even stoppen om ze te aaien. Het is echt inspirerend dat een bedrijf op het idee komt zoiets te organiseren.”

View post on imgur.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kitten-bieb in Amerikaans bedrijf
Sluiten