Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 25 jun 2015 / 13:35 uur

Hond eruit of vriendin eruit? Man reageert geniaal

Een man uit het Amerikaanse Roanoke, een stad in de staat Virginia, werd door zijn vriendin voor de keus gesteld: of de hond moest de deur uit of zij zou het huis verlaten. De man besloot dat de beste oplossing was om een nieuw thuis te zoeken voor zijn huisgenoot. Hij plaatste een advertentie op Craigslist, die echter anders eindigt dan je aanvankelijk zou verwachten.

Verrassende ontknoping

Na een lange tekst waarin de man afscheid neemt van zijn huisgenoot, volgt een verrassende ontknoping. In plaats van voor zijn hond, blijkt de advertentie bedoeld voor zijn vriendin. Hij beschrijft haar als ‘egoistisch’, ‘slecht’ en ‘een gold digger’.

Lees ook: Winkelier reageert geniaal op homofobe vandalen

Aan het begin van de advertentie legt hij uit wat het probleem is: "Mijn vriendin is niet zo dol op mijn hond Molly, dus ik moet een nieuw onderkomen voor haar vinden", begint hij. Maar bedoelt hij voor zijn vriendin of voor Molly? Doordat er een foto van de beagle bij de advertentie staat, lijkt het er daadwerkelijk op dat de man voor zijn vriendin kiest en afscheid wil nemen van zijn hond, maar niets blijkt minder waar.

Omschrijving

“Ik heb haar vier jaar gehad. Ze houdt van spelletjes, maar is niet volledig getraind”, zo omschrijft hij. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat het om zijn vriendin gaat: “Heeft lang haar, dus heeft wel veel onderhoud nodig, vooral wat betreft haar nagels, ze houdt ervan als die gedaan worden”, stelt hij. Hij schrijft vervolgens hoe ze “de hele nacht ligt te keffen, maar slaapt als ik werk”.

Lees ook: Meisje schaamt zich, oom onderneemt geniale actie

Hij noemt meer plus- en minpunten van zijn aangeboden huisgenoot: “Eet alleen het beste en duurste voedsel. Groet je NOOIT als je binnenkomt na een lange dag en geeft je geen onvoorwaardelijke liefde als je het moeilijk hebt. Bijt niet, maar kan heel gemeen zijn!”, staat er te lezen.

‘Oorspronkelijke fokkers’

Daarna deelt de man mee dat hij heeft besloten geen afscheid te nemen van zijn hond, maar van zijn vriendin. In een update blijkt zelfs dat er al een nieuw onderkomen voor haar is gevonden: “Sorry, maar ze is opnieuw gehuisvest; haar oorspronkelijke fokkers (haar ouders) hebben haar weer in huis genomen. Molly en ik zoeken nu een nieuwe.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hond eruit of vriendin eruit? Man reageert geniaal
Sluiten