Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 16 jun 2015 / 09:25 uur

Foto achtergelaten hond is hartverscheurend

Baasjes die hun hond achterlaten in een asiel kunnen niet direct op veel sympathie rekenen. De manier waarop de eigenaren van viervoeter Dessie (14 jaar) haar zondagmiddag achterlieten, is helemaal hartverscheurend. Op Examiner is een foto geplaatst waarop de arme hond haar baasjes nakijkt terwijl ze haar alleen achterlaten.

Eenzaam

De bejaarde hond begreep waarschijnlijk niets van wat er gebeurde, maar voelde zich ongetwijfeld eenzaam en wanhopig. Gezien haar hoge leeftijd is Dessie waarschijnlijk een van de eerste honden van de Miami Dade County Animal Services die zal worden ingeslapen. Tenzij zich een nieuw baasje meldt!

Maandagmorgen werd duidelijk dat Dessie voor haar leeftijd een gemiddelde gezondheid heeft. Hoelang ze nog te leven heeft is niet bekend, maar werknemers van het asiel waar de trouwe viervoeter is achtergelaten, hopen dat ze nog even mag genieten van het leven.

Lees ook: Achtergelaten hond met misvormde poten gered

De foto werd gedeeld op Facebook en is inmiddels ruim 1000 keer gedeeld. Wellicht dat het nieuwe baasje zich spoedig meldt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto achtergelaten hond is hartverscheurend
Sluiten