Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 16 jun 2015 / 14:17 uur

Bewijst Google Street View dat dit huis spookt?

Dit grote Victoriaans huis lijkt met een vraagprijs van omgerekend 150.000 euro een koopje, maar toch raakt de huizensite Fannie Mae Homepath de woning niet kwijt. Een kijkje op Google Street View geeft een mogelijke verklaring.

Lees ook: Ziekenhuismedewerker legt ‘geest’ vast op Snapchat

‘Deze historische, schitterende woning is meer dan zeldzaam’, zo staat op de website omschreven. En dat blijkt te kloppen: wie namelijk via Google Street View het huis in New York bekijkt, ziet iets bijzonders. Het lijkt namelijk alsof er handen voor het raam van het huis zweven.

Lege woning

De laatste bewoners zijn 5 jaar geleden vertrokken en het huis staat op ‘The National Register of Historic Places’: "Deze woning heeft een prachtige veranda die u welkom heet voordat u een stap terugzet in de tijd", aldus de verkooptekst. Daar wordt nog eens aan toegevoegd dat het huis prachtig glas-in-lood heeft.

Lees ook: Bruiloft stel vastgelegd door Google Street View

Veel internetgebruikers zijn van mening dat het tamelijk griezelige huis behekst is. Anderen zijn een stuk nuchterder en houden het erop dat de handen gewoon op het raam geschilderd zijn.

Hoewel we op de redactie van Metro de laatste verklaring ook plausibeler, maar genoeg lezers lijken er anders over te denken. Mirror Online vroeg lezers of ze in spoken geloven, waarop 76% ‘ja’ antwoordde.

Wil je het huis zelf bekijken op Google Maps? Tik dan even 32 Church St, Camden, New York 13316 in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bewijst Google Street View dat dit huis spookt?
Sluiten