Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 13 jun 2015 / 13:00 uur

Agent helpt opa met boodschappen, foto gaat viral

In Groot-Brittannië gaat een foto viral van een politieagent die een bejaarde man helpt met zijn boodschappen. Agent Chris Stevens oogst online volop lof voor zijn handelen in het plaatsje Kingsthorpe. Dat meldt The Telegraph.

De bejaarde man had de verkeerde bus gepakt en moest daarom een heel stuk naar huis lopen. Agent Stevens bood aan zijn boodschappen te dragen en met hem mee naar zijn woning te lopen. Een toevallige voorbijganger zag het gebeuren en maakte een foto.

Bescheiden diender

De foto werd vervolgens op de Facebookpagina van de Northamptonshire Police geplaatst. Vanaf dat moment ging het snel. Toen agent Stevens zelf reageerde op de foto, werd ook meer duidelijk over het verhaal erachter. “Deze foto had gemaakt kunnen worden van elk van mijn hardwerkende collega’s, die dit soort dingen elke dag doen. De erkenning moet dus worden gedeeld”, zo begint hij bescheiden.

Lees ook: Agent geeft baby fles, foto gaat viral

Ook de complimenten voor zijn handelen, probeert de diender te bagatelliseren. “De meeste erkenning hoort naar deze geweldige man te gaan, die met zijn 83 jaar maar mooi de bus neemt naar de stad en boodschappen meebrengt voor zijn vrouw. Het was een eer om voor deze man de boodschappen te dragen.”

A lot of people have contacted us about one of our officers helping an elderly man in Kingsthorpe earlier this week…

Gepostet von Northamptonshire Police am Donnerstag, 11. Juni 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Agent helpt opa met boodschappen, foto gaat viral
Sluiten