Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 7 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouwen gaan massaal vreemd na Moederdag

Komende zondag is het weer Moederdag, een dag waarop mama’s over de hele wereld worden verwend met bosjes bloemen en presentjes. Wie denkt dat de vrouw des huizes ook wel tevreden is met een kaart van een euro, heeft het echter mis.

Toename

Vrouwen schijnen zich na Moederdag namelijk massaal aan te melden op datingsites. Ashley Madison, een website waar mensen een tweede liefde kunnen vinden, ziet elk jaar weer een enorme toename aan aanmeldingen op de dag na Moederdag.

De reden? Veel vrouwen zijn zo teleurgesteld over het (gebrek aan) cadeautje op Moederdag, dat ze besluiten om de waardering buiten de deur te zoeken.

Moederdagkaart

“Toen ik de Moederdagkaart van mijn man las, zonk de moed me in de schoenen”, vertelt een anonieme vrouw aan de New York Post. “We zijn vijftien jaar getrouwd, maar er kon geeneens een bloemetje of een sieraad vanaf? De volgende dag besloot ik daarom een profiel aan te maken op Ashley Madison.”

Teleurstelling

Of het nu aan het teleurstellende Moederdagcadeautje lag of aan andere huwelijksproblemen, de datingsite voor schuinsmarcheerders plukt er in ieder geval de vruchten van. Sinds 2010 stijgt het aantal post-Moederdagaanmeldingen op Ashley Madison gestaag, dit jaar verwacht de website een vervijfvoudiging van het normale aantal inschrijvingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouwen gaan massaal vreemd na Moederdag
Sluiten