Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 3 mei 2015

Vrouw verrast man met onverwachte zwangerschap

Brenda Price dacht dat ze onvruchtbaar was. Vijf jaar lang probeerde ze al een kindje te krijgen met haar man Doug, maar het wilde maar niet lukken. Brenda maakte een video, waarin ze tegen haar man vertelde dat ze toch zwanger is. Zijn reactie is geweldig.

Brenda had Doug overgehaald om een videoboodschap te maken om een reis naar Aruba te winnen. Tijdens het opnemen van de boodschap, zegt Brenda: "Ik wil graag mijn schatje en mijn baby meenemen naar Aruba om ons jubileum te vieren." Dan haalt ze een positieve zwangerschapstest tevoorschijn.

Lees ook: Lesbisch stel deelt bijzondere zwangerschapsfoto’s

Haar man begint te huilen. “Dat mensen onze vreugde delen is fantastisch. We willen hoop geven aan mensen die strijden met onvruchtbaarheid. Ik kan de beelden nog steeds niet bekijken zonder te huilen,” aldus Brenda tegen Inside Edition.

De baby wordt in november verwacht. Jammer genoeg won het stel niet de reis naar Aruba.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vrouw verrast man met onverwachte zwangerschap
Sluiten