Alrik de Jong
Alrik de Jong Good vibes 12 mei 2015 / 18:50 uur

Vegetariër bedreigt medepassagiers met mes om kebab

Een Duitse vegetariër is maandag compleet uit zijn plaat gegaan vanwege de geur van verse kebab. De man rook een vleeslucht in de trein van Traunstein naar München, waarin twee medepassagiers zaten te smikkelen van de Turkse lekkernij. Dat irriteerde hem zo, dat hij ze bedreigde met een mes.

Na een ferme scheldkanonnade gaf hij één van de vleeseters met het mes en een klap tegen het hoofd. Daarop besloten de twee bij het eerst volgende perron uit te stappen. Daar ging het duo direct naar de politie.

Lees ook: Vegetarisch restaurant weigert kakkerlakken te doden

De vegetariër werd een paar stations verder, bij het station van Bad Endorf, al aangehouden, meldt de München Merkur. Hij werd daar gearresteerd. Eind deze maand moet hij zich bij de rechter verantwoorden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vegetariër bedreigt medepassagiers met mes om kebab
Sluiten