Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 4 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Studenten knuffelen met pups tegen examenstress

De Universiteit van Central Lancashire heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om studenten van hun examenstress af te helpen.

Knuffelsessie

Als het de studenten tijdens het leren allemaal even te veel wordt kunnen ze zich binnenkort terugtrekken in een speciaal ingerichte ruimte waar ze met puppy’s kunnen knuffelen, aldus Metro UK. De kleine viervoeters zijn beschikbaar gesteld door de lokale geleidenhondenstichting, die omgerekend iets meer dan twee euro vraagt voor een knuffelsessie met een pup.

Eenmalig

Het eenmalige evenement, dat plaatsvindt op 7 mei, is georganiseerd door de studentenvereniging van de universiteit. En het blijkt een groot succes: de studenten hebben zich massaal aangemeld om de schattige beestjes even vast te houden, waardoor er nu al geen plekje meer vrij is.

Pauze

Om te voorkomen dat de hondjes op hun beurt te gestrest raken van alle knuffels, is er nog een tweede ruimte waar de hondjes regelmatig ‘pauze’ kunnen houden. Daarnaast zijn er altijd hondenbegeleiders aanwezig om de pups in de gaten te houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Studenten knuffelen met pups tegen examenstress
Sluiten