Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 25 mei 2015 / 12:16 uur

Moeder (52) geeft borstvoeding aan 6-jarige dochter

De 52-jarige moeder Maha Al Musa geeft nog steeds borstvoeding aan haar 6-jarige dochter Aminah. Ze wil haar dochter niet vaccineren tegen ziektes en dergelijke, omdat ze gelooft in de magische werking van haar borstmelk. Dat meldt Daily Mail.

“Ik zou mijn dochter zelfs borstvoeding geven op het schoolplein als ze dat zou willen,” aldus Al Musa. De moeder van drie is trots op haar manier van opvoeden en laat dit zien in het nieuwste seizoen van Extreme Breastfeeding op Discovery Channel. “Het is echte bonding time. Het houdt me vitaal.

Lees ook: Model geeft borstvoeding op cover van Elle

De 6-jarige Aminah vindt dat de borstmelk naar zuurstokken smaakt. "Soms smaakt het naar zuurstokken. Het smaakt heel verschillend," aldus Aminah. "Het is mijn favoriete ding om te doen als ik niet op school ben."

Normaal

Al Musa vindt haar levensstijl niet raar. "Het is normaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar om dit te doen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder (52) geeft borstvoeding aan 6-jarige dochter
Sluiten