Puck Roest
Puck Roest Good vibes 3 mei 2015 / 10:15 uur

Man zet tatoeage van terror-oehoe

Ondanks dat de terror-oehoe zo’n twee maanden geleden werd gevangen, houdt het agressieve dier de mensen in Purmerend nog steeds bezig. Een man uit de stad liet de boze vogel namelijk vereeuwigen op zijn onderbeen.
Henry Blekemolen kondigde in maart aan dat hij een tatoeage van de omstreden vogel zou laten zetten als zijn lied meer dan 10.000 keer zou worden bekeken en beluisterd. Na vier dagen werd dit aantal al bereikt. En ja, belofte maakt schuld dus Blekemolen bracht een bezoek aan de tattooshop.Lees ook: Na de terror-oehoe nu de knuffel-oehoe
“Het zal mij altijd bijblijven, natuurlijk. Altijd als ik naar de tatoeage kijk zal ik denken aan dit muzikale jubileumjaar. Op deze manier vergeet je het niet”, vertelt de zanger tegen RTV Noord-Holland.

https://www.facebook.com/b3henk/posts/795539757203428:0

Reageer op artikel:
Man zet tatoeage van terror-oehoe
Sluiten