Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 12 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Man houdt zich aan belofte en eet hoed op

Canadees Ian Dalsin zou zijn spreekwoordelijke hoed opeten, als zijn vriend Thomas Dang verkozen zou worden tot politicus. Hij had er alleen even geen rekening mee gehouden dat de partij van zijn vriend daadwerkelijk de verkiezingen zou winnen.

Winst

‘‘Als Dang deze verkiezing een MLA wordt, dan eet ik letterlijk mijn hoed op.’’ Meestal wordt dit alleen maar gebruikt als spreekwoord, maar aangezien Dalsin een man van zijn woord is, moest hij eraan geloven.

Nadat de partij van zijn vriend Thomas, de New Democratic Party in Londen, een overwinning behaalde bij de verkiezingen, ontving Ian direct een sms’je: ‘’Ik hoop dat je een goede hoed hebt’’. ‘’Ik dacht: dan kan ik er maar beter plezier aan beleven, ik maak er een leuke video van’’, aldus Ian.

Lees ook: Varkentje stelt zich verkiesbaar als burgemeester

En zo geschiedde, Ian ging op zoek naar een ‘lekkere’ hoed. Hij kiest uiteindelijk voor een exemplaar met stro en gaat aan de slag in de keuken. Het hele proces nam maar liefst zeven uur in beslag. ‘’Ik denk niet dat het mogelijk is om gewoon even te gaan zitten en een hoed te verorberen in één sessie.’’

https://www.facebook.com/ian.dalsin/videos/10152718575782142/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man houdt zich aan belofte en eet hoed op
Sluiten