Alrik de Jong
Alrik de Jong Good vibes 19 mei 2015 / 06:38 uur

Eeneiige drieling geboren, waarvan twee ‘Siamees’

In de Amerikaanse staat Texas is een opmerkelijk trio geboren. Een vrouw is daar bevallen van een eeneiige drieling, van wie twee kinderen een Siamese tweeling vormen. De kans dat dat gebeurt, is volgens artsen één op de 50 miljoen.
De drie meisjes kwamen zaterdag ter wereld in het ziekenhuis van het plaatsje Corpus Christi. Ondanks dat twee baby’s aan elkaar vastzitten bij hun bekken, maken ze het goed.

My babies just got out of surgery nothing went wrong thank you god for looking after them they are in perfect condition and everything looks great on them thank you everyone for your support and prayers

Gepostet von Siamese Triplets Hernanadez Torres am Montag, 18. Mai 2015

Lees ook: ‘Tweeling heeft niet dezelfde vader’ 
Lees ook: Deze extreem identieke tweeling deelt zelfs een vriendje

Sylvia Hernandez en haar man Roel Torrez zijn dolblij met de geboorte van Catalina Montserrat en haar Siamese tweelingzusjes Ximena Jackeline and Scarlett Juliet. "God heeft ons uitgekozen om voor deze baby’s te zorgen. Het is een wonder dat hij ze aan ons heeft gegeven", zegt Torrez in een verklaring van het Corpus Christi Medisch Centrum.

Our little angels that god blessed us with this are the conjoined twins Scarlett Juliet y Ximena Jackeline they are…

Gepostet von Siamese Triplets Hernanadez Torres am Sonntag, 17. Mai 2015

Het is de bedoeling dat de Siamese tweeling in het komende jaar wordt gescheiden. Maar als dat niet lukt, vindt hun vader dat ook niet erg, schrijven Amerikaanse media. "Het maakt ons niet uit, want dit is wat God ons heeft gebracht en ze zijn onze kleine wondertjes."

Another good news on our angels doctors at first said they where sharing the Blatter but today when they had the…

Gepostet von Siamese Triplets Hernanadez Torres am Montag, 18. Mai 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eeneiige drieling geboren, waarvan twee ‘Siamees’
Sluiten