Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 20 mei 2015 / 19:10 uur

Een simpel trucje om je huis spin-vrij te maken

Voor velen misschien wel het verlossende antwoord op ee brandende vraag: laat je huis naar pepermuntolie ruiken en spinnen zetten geen stap meer in je huis. Blijkbaar vinden spinnen de hardnekkige geur van pepermunt niet te harden.

Stappenplan

Één op de vijf vrouwen rent snel weg als er zo’n harig beestje om de hoek komt kijken en zo ook één op de tien mannen. Voor die mensen volgt hier het stappenplan van dit simpele trucje: vul een verstuiver met water, meng het water met twintig druppels pepermuntolie, schud het mengsel één minuut en spray er vervolgens lekker op los! Let op: laat geen hoekje en scheurtje onbedekt.

Lees ook: Het regent spinnen in Zuid-Australisch stadje

Dit simpele trucje moet je wel regelmatig herhalen, want de geur van pepermuntolie kan niet eindeloos in je huis blijven hangen. Als je het gewenste effect wilt blijven bereiken, hoor je het één tot twee keer per week het stappenplan te herhalen. Voor een nog sterker effect kun je de pepermuntolie natuurlijk ook puur gebruiken. Dep de olie op wat wattenschijfjes, verspreidt deze door je huis en voilà: je huis is spin-vrij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een simpel trucje om je huis spin-vrij te maken
Sluiten