Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 5 mei 2015 / 11:50 uur

Echtgenote mysterieuze kusser reageert op zoektocht

De dochter van de 55-jarige Barbara Tatge is op zoek naar de ‘kusser’ van haar moeder. Ze heeft echter nog niets van de man gehoord, maar inmiddels wel van iemand anders: zijn vrouw. Dat meldt Daily Mail.

Toen de dochter van Barbara Tatge haar moeder uitdaagde een wildvreemde te kussen vlak voordat ze de marathon van Boston liep, ging Barbara de uitdaging aan. Het moment van de kus werd vastgelegd op camera. Dochter Paige is nu vastbesloten de ‘kusser’ van haar moeder te vinden, want voor Barbara was het niet zomaar een kus.

Lees ook: Help deze vrouw haar mysterieuze ‘kusser’ te vinden

Tatge ontving een brief van de vrouw, met foto’s van kleding van haar man om te bevestigen dat hij het echt was. Ze vertelde dat ze anoniem wilden blijven. "Toen dit verhaal op het nieuws kwam, waren we best wel verrast," aldus de vrouw in de brief. "Ik ben niet kwaad. Geloof me, onze vrienden hebben al genoeg op mijn mans rug gezeten."

Einde

"Dit is waarschijnlijk niet het einde waarop je gehoopt had, maar dat spontane gekke moment in Wellesley laat wel goed zien hoe leuk en energiek de Boston Marathon is."

Tatge heeft gereageerd op de brief. Ze bedankt de vrouw voor haar goede humor en zegt dat ze hoopt dat ze niet voor een ongemakkelijke situatie heeft gezorgd. "Hij mag blij zijn dat hij met zo iemand getrouwd is."

Lees ook: Stel geeft elkaar jawoord tijdens London Marathon

Tatge is van plan om in de toekomst alleen nog maar vrijgezelle mannen te kussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Echtgenote mysterieuze kusser reageert op zoektocht
Sluiten