Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 18 mei 2015 / 14:00 uur

Dief schrijft excuusbriefjes na stelen cheques

Een jonge dief is gepakt, daags nadat hij brieven uit de brievenbus van zijn buren had gestolen en hun cheques had vervalst. Nee, hij werd niet betrapt. De 18-jarige Dylan DeShaw kreeg simpelweg spijt van zijn daden.

Vergoeding

“Ik weet dat ik hele slechte dingen heb gedaan, maar misschien helpt dit wat”, schrijft hij in een briefje aan zijn buren. Bij het papiertje zat wat geld, waarmee de tiener de verduisterde bedragen hoopt te vergoeden.

Omdat Dylan geen naam onder de briefjes had geschreven kwamen zijn buren er pas later achter dat de briefjes van hem waren. Dylan is opgepakt en kan aangeklaagd worden voor diefstal en fraude.

Extreem dronken

“Ik was een avond extreem dronken geworden”, vertelt Dylan aan WFTV. “Toen ik de volgende ochtend wakker werd besefte ik pas wat ik had gedaan. Ik hoop dat mijn buren me vergeven voor wat ik heb gedaan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dief schrijft excuusbriefjes na stelen cheques
Sluiten