Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 10 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouw verlaat bioscoop in handboeien na Fifty Shades

Eigenlijk is het te ironisch voor woorden: in handboeien de bioscoopzaal verlaten terwijl je net Fifty Shades of Grey hebt gekeken. Toch gebeurde het in het Engelse Brightlingsea, Essex. Dat meldt Daily Mail.

De 23-jarige alleenstaande moeder Amy Murray kreeg ruzie met haar de mensen op haar rij in de bioscoopzaal tijdens het bekijken van de 18+-film Fifty Shades of Grey. Murray was samen met haar vriendin dronken geworden en lachtte heel hard tijdens de seksscènes in de film.

Lees ook: Jongen verkleed als Christian Grey, school niet blij

De mensen om hen heen raakten zo geirriteerd dat er een ruzie uitbrak en Murray een klap gaf aan een andere 23-jarige vrouw. Net voor het einde van de film werd de politie gebeld en werd Murray gearresteerd.

Schaamte

Murray schaamt zich. "Het spijt me. Ik ben een alleenstaande moeder en ga niet vaak uit – ik had gewoon teveel gedronken."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw verlaat bioscoop in handboeien na Fifty Shades
Sluiten