Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 18 apr 2015 / 19:02 uur

Vrouw geeft doodzieke partner (23) een droombruiloft

Wat doe je als de man met wie je wil trouwen nog maar heel even te leven heeft? Laura wist het antwoord: een spoedhuwelijk organiseren. De zieke Jack Jordan (23) kreeg op de dag van het huwelijk ook nog eens de verrassing van zijn leven.

Uitzichtloos

Jack heeft een zeldzame vorm van leukemie. Vorige week kreeg hij te horen dat artsen niks meer voor hem kunnen doen en dat hij niet lang meer zal leven. Ondanks het verdrietige nieuws besloot partner Laura een droombruiloft te regelen.

Slechts zes dagen had Laura uit het Britse Brixham de tijd om alles te regelen voor de grote dag. Ondanks het trieste vooruitzicht weet zij het zeker: Jack is de liefde van haar leven. “We zijn soulmates, het voelt perfect aan”, zegt ze tegen Daily Mail.

Lees ook: Man vraagt vriendin jaar lang 365 keer ten huwelijk

De bruiloft vond gisteren plaats in de kerk van het ziekenhuis. Jack krijgt op dit moment chemotherapie, maar wist toch op eigen kracht naar het altaar te lopen.

Boodschap

De dag zat vol verrassingen voor het bruidspaar, maar de allergrootste verrassing werd stiekem geregeld door Laura. Ze liet zanger Ed Sheeran een persoonlijke videoboodschap maken. De doodzieke Jack is groot fan van de Britse artiest. ‘’Ik hoop dat jullie een fantastisch huwelijk zullen hebben. Drink veel, dans veel en vrij veel met elkaar. Dat laatste moet je echt doen. Geniet ervan en tot gauw’’, luidde de boodschap van de zanger.

Lees ook: Opa mag als date mee naar gala van kleindochter

Voor Jack en Laura was het een onvergetelijk dag: "We zullen dit nooit vergeten, het was het gelukkigste moment uit ons leven."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw geeft doodzieke partner (23) een droombruiloft
Sluiten