Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 14 apr 2015 / 19:28 uur

Valpartij bij wisseling van de wacht in Londen

Waar de wisseling van de wacht voor Buckingham Palace er normaal altijd plechtig en serieus uitziet, werd het dit keer een hilarische gebeurtenis door een slippartij. Het filmpje daarvan levert lachwekkende beelden op.

Op het moment dat een van de paleiswachten vanuit zijn stilstaande houding wil weglopen, glijdt hij uit en valt op de grond. In de wetenschap dat er in Londen altijd honderden toeristen naar de wisseling van de wacht staan te kijken, moet deze man zich generen voor zijn valpartij.

Lees ook: GoPro-camera overleeft vrije val na parachutesprong

De man krabbelt weer omhoog en samen met zijn collega gaat hij vervolgens verder alsof er niks aan de hand is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Valpartij bij wisseling van de wacht in Londen
Sluiten