Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 7 apr 2015 / 14:35 uur

Mensen met beroemde naam steunen ‘Beyoncé’

Hoe is het om te leven met de naam van een beroemdheid? Op de Facebookpagina van Humans of New York street photography doet Beyoncé haar verhaal. Beyoncé is een schoolmeisje dat vertelt over de voor- en nadelen van het dragen van een beroemde naam. De reacties op die post zijn overweldigend. Mensen die ook een celeb-naam hebben, herkennen zich in haar verhaal.

Single Ladies

“Soms haat ik mijn naam omdat mijn naam altijd de aandacht trekt, terwijl ik niet een heel bijzonder mens ben”, zo vertelde ze aan Brandon Stanton, de fotograaf achter Humans of New York. “Wanneer een leerkracht de namenlijst opnoemt word ik al nerveus, want elke keer als mensen horen dat ik Beyoncé heet, begint er wel iemand ‘Single Ladies’ te zingen.”

Lees ook: Voorbestemd: Burger en King gaan trouwen

Er wordt massaal gereageerd op de post. Het bericht is al bijna 300.000 (!) keer geliked en bijna 20.000 keer gedeeld. In de reacties op de post zien we nog heel veel bekende namen voorbij komen van mensen die zich in het verhaal van Beyoncé herkennen. Zo komen namen als Kaity Perry, Mayo Naise, Holly Wood, Julia Roberts, Chris Brown en Serena Williams bijvoorbeeld voorbij.

“Sometimes I hate my name because it always draws attention to me, and I’m not a very social person. My family moved…

Gepostet von Humans of New York am Samstag, 4. April 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mensen met beroemde naam steunen ‘Beyoncé’
Sluiten