Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Good vibes 20 apr 2015 / 07:46 uur

Geadopteerde zoekt biologische ma, blijkt collega

Een geadopteerde vrouw die opzoek ging naar haar biologische moeder, hoefde niet ver te zoeken. De moeder bleek een collega van haar te zijn.

Met dit opmerkelijke verhaal trad WKBN-TV dit weekend naar buiten. La-Sonya Mitchell-Clark (38) uit het Amerikaanse plaatsje Youngstown ontving enige tijd geleden haar geboorteakte, waaruit bleek dat haar moeder Francine Simmons heette. La-Sonya besloot haar speurtocht voort te zetten op Facebook.

Zoektocht

Warempel, ze vond een vrouw met dezelfde naam en zag dat deze bij InfoCision werkte; hetzelfde telemarketingbedrijf waar La-Sonya ook een baan had. Ze vond een medewerker met de naam Francine en zocht contact met haar.

De volgende dag kreeg ze het verlossende telefoontje.

“Ik denk dat ik je dochter ben”, zei La-Sonya. Dat werd door Francine bevestigd, die aangaf op 15-jarige leeftijd La-Sonya ter adoptie te hebben afgestaan. Simmons wilde al di tijd wel contact houden met haar dochter, maar ze wist niet hoe.

La-Sonya vond tijdens haar zoektocht niet alleen haar moeder, want ze bleek nog drie zussen te hebben. Een van hen werkt óók bij InfoCision.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geadopteerde zoekt biologische ma, blijkt collega
Sluiten