Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 21 apr 2015

Discussie over vrouw die borstvoeding geeft op wc

De foto van een moeder die haar kind borstvoeding geeft terwijl ze op het toilet zit, heeft op Facebook voor nogal wat reuring gezorgd. De foto werd geplaatst op de Facebookpagina Life of Dad met de beschrijving “elke ouder kent dit geluk”. De afbeelding heeft in twee dagen ruim 200.000 likes en is ruim 20.000 keer gedeeld.

Kritieken

Nadat iedereen het erover eens was dat het toch echt de borst van de vrouw was en niet haar elleboog, kwamen de eerste kritieken. “Dit is smerig. Ik denk dat een baby die kan lopen wel kan wachten op borstvoeding tot moeder van het toilet is. Ik bedoel; je eet toch ook niet als je op het toilet zit”, zo is een van de commentaren. “Walgelijk. Of laat het kind wachten of ga gewoon snel naar de wc”, schrijft een ander.

Lees ook: Rel over borstvoeding in sterrenrestaurant

Toch zijn er ook genoeg mensen die positief reageren op de afbeelding. “Ik vind het opvallend dat mensen het raar vinden als een vrouw borstvoeding geeft op het toilet van hun eigen huis, terwijl veel te veel mensen vinden dat vrouwen borstvoeding op het toilet moeten geven in een publieke ruimte”, zo roept er een.

https://www.facebook.com/lifeofdad/posts/10153185695866427:0

Herkenbaarheid

Bovendien zijn er mensen die zich in de foto herkennen: “Dit is nu onderdeel van mijn dagelijks leven”, stelt de een, terwijl een ander de foto als “de meest realistische foto die ik ooit heb gezien” omschrijft.

Wat vind jij van borstvoeding geven op toilet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Discussie over vrouw die borstvoeding geeft op wc
Sluiten