Puck Roest
Puck Roest Good vibes 9 mrt 2015 / 10:01 uur

Vrouw met verlamde arm laat ochtendritueel zien

De 20-jarige Manon Slomkowski raakte vorig jaar met haar motor betrokken bij een verkeersongeluk in Parijs waarbij de zenuwen in haar arm werden beschadigd. Begin deze maand deelde ze een bijzondere video met de wereld waarin ze laat zien hoe ze zich klaarmaakt voor de dag. De video op haar Facebookpagina werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken.
Van aankleden tot zichzelf opmaken. Het ochtendritueel van Manon werd een stuk moeilijker na het ongeluk. In de video laat ze zien hoe ze dit alles doet met maar één arm. Ze wilde niet dat haar verlamde arm haar leven ging bepalen. “Ik moest alles opnieuw leren. In de video kun je zien welke oplossing ik bedacht heb voor het aantrekken van mijn bh”, aldus Slomkowski.

Ondanks twee operaties, is de kans klein dat ze ooit nog iets zal voelen in haar linkerarm. Daarnaast lijdt ze ook nog aan fantoompijn, waardoor ze nog pijn voelt in haar verlamde arm. Maar om te laten zien dat ze niet bij de pakken neer gaat zitten, deelde ze deze inspirerende video.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw met verlamde arm laat ochtendritueel zien
Sluiten