Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 22 mrt 2015 / 15:30 uur

Schaatsen met een kettingzaag

De Zweed Erik Sunnerheim is gek op schaatsen, maar je wordt er wel moe van. Daar heeft hij nu iets op gevonden, zo blijkt uit onderstaand filmpje. In plaats van zijn eigen spierkracht te gebruiken om vooruit te komen, neemt hij een kettingzaag mee om die te gebruiken als motor bij het schaatsen.

Of zijn nieuwe manier van schaatsen erg populair zal worden valt nog te bezien. Er zullen niet veel ijsbanen zijn die blij zijn als je met je kettingzaag door het ijs raast. Ook andere schaatsers zullen er niet vrolijk van worden als ze steeds in de groeven terecht komen.

Davves Hörna: Erik Sunnerheim goes McGyverFreeride

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schaatsen met een kettingzaag
Sluiten