stevv
stevv Good vibes 24 mrt 2015 / 07:27 uur

Nacht van de Vluchteling

Het is nauwelijks voor te stellen dat inmiddels 12 miljoen Syriërs huis en haard hebben moeten verlaten. 8 miljoen mensen zijn op de vlucht in Syrië; 3,9 miljoen in buurlanden Libanon, Turkije, Jordanië en Irak. Minstens 220.000 doden, waarvan alleen in 2014 al 3.500 kinderen. Dat is de cynische oogst van de reeds 4 jaar durende oorlog in ‪Syrië.

Het verwoestende geweld, het verdriet en de wanhoop van miljoenen mensen in nood zal voorlopig nog voortduren. Hulp is hard nodig.

Daarom staat de zesde editie van de Nacht van de Vluchteling in het teken van het Syrische conflict. Met de opbrengst van de Nacht van de Vluchteling wordt bijgedragen aan het bieden van onderdak, het aanleggen van sanitaire voorzieningen en het verzorgen van toegang tot schoon drinkwater.

Helaas kunnen we de oorlog niet stoppen. Maar samen kunnen we er wel voor zorgen dat deze vluchtelingen menswaardig worden opgevangen.

Help de slachtoffers van het Syrische conflict. Kom in actie! Sponsor een loper van de Nacht van de Vluchteling. Help geld in te zamelen of doneer op IBAN 999. http://www.nachtvandevluchteling.nl/geefnu

Reageer op artikel:
Nacht van de Vluchteling
Sluiten