Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 18 mrt 2015 / 16:00 uur

Moeder wil baby in tas vliegtuig in smokkelen

Een wanhopige moeder werd op het vliegveld van Papoea Nieuw Guinea aangehouden, toen de douane bij de X-rayscan iets heel raars in haar tas hadden ontdekt. In de tas zat haar baby, die ze probeerde mee te smokkelen. Dat meldt Daily Mail.

De 25-jarige Jennifer Pavolaurea had geen correcte immigratie-papieren voor haar zoon, maar ze wilde wel de Filipijnen verlaten. De vrouw werd ondervraagd en uiteindelijk vrijgelaten. Er werd geen aanklacht tegen haar ingediend.

Lees ook: 1-jarige baby cel in met moeder

Volgens ABS-CBN News lag het kind rustig te slapen toen het werd gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder wil baby in tas vliegtuig in smokkelen
Sluiten