Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 24 mrt 2015 / 11:30 uur

Man vindt ontroerend bericht op kaart aan ballon

Toen een man onlangs een ballon vond waaraan een kaartje was bevestigd, moet hij in eerste instantie aan een ballonwedstrijd hebben gedacht. Maar toen hij de tekst op het kaartje begon te lezen, had hij al snel door dat het de boodschap van een weduwe aan haar overleden echtgenoot was. De nekharen van de man gingen direct overeind staan.

Het kaartje was geschreven aan een man die op het moment van het oplaten van de ballon zijn 56ste verjaardag zou vieren. Op Imgur verschenen foto’s van de ballon en de kaart en al snel ging de post viral. De gebruiker verklaart dat toen hij het kaartje van Elaine aan haar overleden man had gelezen, hij vond dat het gedeeld moest worden.

Ontroerend bericht

“Vandaag zou je 56 jaar zijn geworden”, zo staat op de kaart. “Het leven is niet eerlijk. We zouden samen tijd door moeten brengen, je favoriete maal moeten bereiden, een taart moeten maken en cadeaus moeten kopen. We hadden plannen samen, we wilden een huwelijk van minimaal 50 jaar. We zouden samen met pensioen gaan, reizen, films kijken, een mooie tijd beleven. Je werkte zo hard voor je familie. Het spijt me dat we je zijn kwijtgeraakt, dat je voor mij bent heengegaan. Ik mis je knuffels, ik voelde me zo veilig in je armen, alsof je voor altijd voor me zou zorgen.”

“Ik voel me verloren zonder jou”, gaat de boodschap verder. Uiteindelijk sluit ze af met: “Fijne verjaardag Dan. Ik hou van je – je vrouw, Elaine.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vindt ontroerend bericht op kaart aan ballon
Sluiten