Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 12 mrt 2015 / 09:07 uur

Man trapt hond van parkeerplek, hond neemt revanche

Je moet geen slapende honden wakker maken, zo luidt een gezegde. Een Chinees had daar lak aan, maar betaalde daar wel de hoofdprijs voor.

Toen de man terugreed naar zijn huis in Chongqing, zag hij dat een zwerfhond op zijn favoriete parkeerplek lag te slapen. Daar was de man niet van gediend. Hij besloot uit te stappen en schopte de zwerfhond van zijn plek.

Tijd voor revanche

Daarmee leek de kous af, maar de hond dacht daar heel anders over. Terwijl de Chinees zijn auto parkeerde en zijn huis binnenging, haalde de zwerfhond versterking. Later keerde hij terug bij de parkeerplek met een paar soortgenoten. Het was tijd voor revanche.

Een geschrokken buurman zag hoe de honden het buitenwerk van de auto en de ruitenwissers sloopten. Hij maakte er foto’s van en liet die een dag later aan het ‘slachtoffer’ zien. Die herkende direct de hond die hij de dag ervoor van zijn plek had getrapt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man trapt hond van parkeerplek, hond neemt revanche
Sluiten