Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 18 mrt 2015

Koe kan weer lopen dankzij beenbeugels

De vrolijke koe Fawn had een ongelukkige geboorte, waardoor haar voorste knieën gebroken en gezwollen waren. De boer verwachtte dat Fawn zou sterven en gaf haar weg aan een vrouw genaamd Jennifer, die op dat moment toevallig op zoek was naar een huisdier.

Verkeerde diagnose

Jennifer liet een veearts langskomen. Helaas stelde die de verkeerde diagnose, waardoor de knieën van Fawn geïnfecteerd raakten. De arts raadde vervolgens aan om Fawn af te laten maken, maar de Woodstock Farm Animal Sanctuary bood de helpende hand en wilde de koe helpen.

Na een langzaam herstel kan Fawn nu eindelijk weer buiten lopen. Met dank aan beenbeugels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Koe kan weer lopen dankzij beenbeugels
Sluiten