Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 23 mrt 2015 / 14:50 uur

Kippen gaan op stok tijdens zonsverduistering

De zonsverduistering was in de meeste delen van Nederland niet goed te zien. Mensen die de zonsverduistering echt goed mee wilden maken, moesten daarvoor naar de Faeröer Eilanden. Daar ging de maan echt volledig voor de zon.

Wij mensen waren ervan op de hoogte dat het om een zonsverduistering ging en dat het na korte tijd dus weer licht zou worden. Voor de kippen in onderstaande video gold dat echter niet. Op beelden is te zien dat de kippen vrijdag netjes op stok gaan wanneer het donker wordt op de Faeröer Eilanden.

Al snel merken de kippen dat de zon weer schijnt. Daarop lopen ze weer naar buiten en vervolgen ze hun dag. Een kort nachtje dus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kippen gaan op stok tijdens zonsverduistering
Sluiten